Hoegaarden – Bram ’s Foundation, met zetel aan de Kluisveldstraat 30, wil jongeren weerbaarder maken om zo zelfdoding te voorkomen.

Bram ’s Foundation wijst op de omvang psychische problemen bij jongeren: “Elk jaar zijn er tweeduizend gevallen van zelfdoding. Bij jong volwassenen is dit zelfs de tweede belangrijkste doodsoorzaak. Onze stichting wil deze jongeren helpen door hen te informeren, inspireren, motiveren, in beweging te brengen en hun te ondersteunen. We willen hun weerbaarder maken om zo zelfdoding te voorkomen.”

Bram ’s foundation is een initiatief van ouders die hun zoon hebben verloren aan zelfdoding. De stichting werkt enkel met vrijwilligers en steunt op schenkingen en acties. Zo volgt er op 22 juni een spaghettidag in de Buksboom in Bost. Reserveren kan via de vrijwilligers: Wendy Dupont, Gerrit De Cort, Petchi Dupke, Dimitri Massaer, Stephan Porton, David Massart, Tania Dupont, Silke Borgugnons. Er zijn ook steunkaarten tegen 2,5 euro.

De ouders van Bram getuigden op VTM naar aanleiding van Rode Neuzendag in 2018.

https://nieuws.vtm.be/binnenland/ouders-van-jongen-die-uit-het-leven-stapte-vragen-meer-steun-voor-scholen

De Garageverkoop, met hapje en tapje, bij Schoenke (Kalverstraat 30) op zondag 28 april (9-17uur) is ten voordele van de stichting.

Giften voor Bram ’s foundation kun je ook storten op bankrekening: BE78 7340 4631 5586
KREDBEBB

Artikel Het Nieuwsblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *