De stichting ‘Bram ‘s foundation’ heeft samen met haar leden de koppen bijeengestoken en deze mooie kaartjes met leuke stimulerende teksten gemaakt.

Iedereen krijgt graag een kaartje, op deze manier laat je immers weten dat je aan ze denkt en dat ze niet alleen zijn.

Vaak kunnen we ook zien dat er iets mis is met iemand van de familie, met een vriend(in), dat ze het wat moeilijker hebben, maar weet je niet goed hoe je een gesprek best kunnen starten en hoe je duidelijk kunt maken dat jij er voor hun bent. 

Mogelijk voel je je al snel angstig en onzeker. Je wilt namelijk liever niets fout zeggen en je weet niet echt hoe je aan zulke dingen kunt beginnen. Het verzenden van een kaartje kan helpen om die eerste stap te zetten en zo maak jij het verschil.

Een kaartje versturen met een mooie tekst maakt een positieve actie mogelijk alvorens een situatie verder kan ontwikkelen tot een crisis. Wij hebben gemerkt dat dit echt wel helpt. Het gevoel van alleen te staan op de wereld, onzichtbaar of onbegrepen, kan makkelijk verholpen worden door te tonen dat je hun gevecht ziet en dat je wilt luisteren.

Ken jij iemand die je kan sterken met een warme kaart? Koop een pakketje van 5 kaartjes voor slechts 10 euro en op deze manier draag jij bij aan een warmere samenleving en steun je onze stichting!

Save a Life pakket 1

Save a Life pakket 2

Save a Life pakket 3

Handgemaakte kaartjes

Deze kaartjes zijn gemaakt door de schildersclub en door Astrid M. en worden enkel op aanvraag gedrukt. De handgemaakte kaartjes worden naar de leden van onze stichting verstuurd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *